Η Ford ανακαλεί 200.000 Mustang, Fusion και Lincoln MKZ στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Η Ford έκανε γνωστό πως προχωρά στην ανάκληση 200.000 Mustang, Fusion και Lincoln MKZ παραγωγής 2014-2015 στις ΗΠΑ, επειδή τα πίσω φώτα των φρένων ενδέχεται να παραμείνουν μόνιμα αναμμένα.

Οι οδηγοί των επηρεαζόμενων οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ενδέχεται επίσης να μπορούν να κουνήσουν τον επιλογέα ταχυτήτων από την θέση Park, χωρίς να χρειάζεται να πατούν με το πόδι τους το πεντάλ του φρένου.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές με υψηλή ζέστη και υγρασία στις πολιτείες του Τέξας, της Λουιζιάνα, του Μισισίπι, της Αλαμπάμα, της Φλόριντα, της Τζόρτζια, της Νότιας Καρολίνας, της Βόρειας Καρολίνας, της Βιρτζίνια και της Χαβάη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...