Έτσι θα μοιάζει η νέα γενιά του Toyota Sequoia [Renderings]

Σχετικά άρθρα

H Toyota έχει ξεκινήσει την teasing καμπάνια για τη νέα γενιά του Sequoia, καθώς τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 21:30 (Ανατολική Επίσημη Ώρα, EST) την 25η Ιανουαρίου, ήτοι στις 04:30 ώρα Ελλάδας της επόμενης ημέρας.

Ωστόσο, οι γραφίστες του ρώσικου μέσου Kolesa ετοίμασαν δύο rendering φωτογραφίες του μοντέλου, βασιζόμενοι στις δύο teaser φωτογραφίες που έχει δώσει η ιαπωνική εταιρία, και μας δείχνουν πως θα μοιάζει η νέα -τρίτη- γενιά του Sequoia.

To Toyota Sequoia είναι ένα μεγάλο SUV, με μήκος που αγγίζει τα 5.210 χλστ., το οποίο πωλείται στην αγορά της Αμερικής. Η πρώτη γενιά του μοντέλου παρουσιάστηκε το 2000 και η δεύτερη το 2007, κάτι που σημαίνει ότι η τρέχουσα έχει ήδη τα διπλάσια χρόνια στην αγορά, απ’ότι η πρώτη.

Το Sequoia βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα τύπου “σκάλας”, που χρησιμοποιεί το Tundra, και η ιαπωνική εταιρία υπόσχεται ότι το νέο μοντέλο θα είναι ριζικά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Μηχανικά, το νέο Sequoia αναμένεται να προσφέρεται με έναν 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα, απόδοσης 394 ίππων με 650 Nm ροπής. Επιπλέον, λογικά θα υπάρχει και ο 3,5-λίτρων twin-turbo V6 iForce Max κινητήρας, ο οποίος είναι υβριδικός, με την απόδοση του να ανέρχεται στα 443 άλογα και στα 790 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...