Με την εμπορική πορεία του νέου Fabia να έχει μόλις ξεκινήσει στην Ελλάδα, λίγες εβδομάδες αργότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, η τσέχικη εταιρία ετοιμάζει ήδη την Monte Carlo έκδοση του μοντέλου, για να εμπλουτίσει τη γκάμα του.

Για το λόγο αυτό, η Skoda έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τρία σκίτσα σχεδιασμού του Fabia Monte Carlo, που μας δείχνουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του μοντέλου. Εξωτερικά, οι προηγούμενες γενιές της έΗ Skoda προσφέρει επί του παρόντος τα Scala Monte Carlo και Kamiq Monte Carlo, και σύντομα θα επεκτείνει τη γκάμα της έκδοση με το Fabia.κδοσης ήταν διαθέσιμες μόνο σε κόκκινο χρώμα με μαύρη οροφή, κάτι που φαίνεται να συνεχίζεται και στο νέο μοντέλο.

Η μάσκα, το splitter, τα πλαϊνά spoiler αλλά και οι πλαϊνοί καθρέπτες θα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα και εξωτερικά, οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου (λογικά 17 ιντσών) και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, θα υπάρχουν μαύρες και κόκκινες επενδύσεις, σπορ καθίσματα, σκουρόχρωμη οροφή και τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, με τις τελευταίες να τις συναντάμε στον επιλογέα των ταχυτήτων και στη λαβή του χειρόφρενου. Τα αλουμινένια πεντάλ ολοκληρώνουν τις αλλαγές.