H Alfa Romeo εξετάζει μερικές one-off δημιουργίες και περιορισμένης παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της Tonale, ο CEO της Alfa Romeo, Jean Philippe Imparato, τόνισε ότι θα του ήταν αδύνατο να ξεχάσει την κληρονομιά και το πάθος που συνοδεύει την ιστορική ιταλική εταιρία, αναφέροντας εμβληματικά μοντέλα από το παρελθόν όπως η Duetto και η T33 Stradale.

Αυτά, και άλλα πολλά, θα αποτελέσουν έμπνευση για μελλοντικά σπορ αυτοκίνητα της Alfa Romeo, με τον Imparato να διευκρινίζει ότι θα συνομιλήσει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Stellantis, Carlos Tavares, ώστε η Alfa Romeo “να παρουσιάσει μερικά ονειρεμένα αυτοκίνητα”, που θα του επιτρέψουν να υποστηρίξει την “αφήγηση” της Alfa Romeo για το μέλλον.

Ωστόσο, για να πάρουν το πράσινο φως αυτά τα ιδιαίτερα projects, η Alfa Romeo θα πρέπει να αυξήσει τις πωλήσεις και το κέρδος της, κάτι που η ολοκαίνουρια Tonale θα συμβάλλει σε αυτό. Εκτός της τελευταίας, η ιταλική εταιρία έχει επιβεβαιώσει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό B-SUV, τα οποία αναμένεται να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων της Alfa Romeo και θα την βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Τι θα είναι αυτά τα ιδιαίτερα projects; Ο Imparato ανέφερε ότι η Alfa Romeo εργάζεται πάνω σε μερικές one-off δημιουργίες, καθώς και σε μερικά μοντέλα με αρκετά περιορισμένη παραγωγή. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γάλλος είπε ότι έχουν πάρα πολλές ιδέες για αυτά και ώθησε τους ανθρώπους να επισκεφτούν το μουσείο της Alfa Romeo στο Arese της Ιταλίας, όπου σε πέντε λεπτά μπορεί να καταλάβει κανείς τις δυνατότητες των πραγμάτων που έχουν στο μυαλό τους, υπονοώντας μερικά συναρπαστικά projects.

Διάβασε ακόμη

Ο CEO της Alfa Romeo θέλει να επαναφέρει τα GTV και Duetto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr