Το FordPass app διαθέσιμο στο Ford Puma

Σχετικά άρθρα

Η Ford προσφέρει την εφαρμογή FordPass (διαθέσιμη σε iOS και Android) στους κατόχους του Puma, παρέχοντας αδιάλειπτη πρόσβαση στα δεδομένα του οχήματος, συνεχή ενημέρωση, αλλά και έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών.

Η εφαρμογή FordPass έχει σχεδιαστεί ώστε οι πελάτες να παραμένουν ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένοι με το Puma τους απολαμβάνοντας μια σουίτα δυνατοτήτων και λειτουργιών.

Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

  • Απομακρυσμένο κλείδωμα / ξεκλείδωμα.
  • Απομακρυσμένη εκκίνηση: Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη – στις εκδόσεις του Ford Puma με το αυτόματο Powershift κιβώτιο ταχυτήτων – να εκκίνηση τον κινητήρα από απόσταση, αλλά και να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό προκειμένου να αποψυχθεί το παρμπρίζ ένα κρύο πρωινό ή να ρυθμιστεί η θερμοκρασία στην καμπίνα στα επιθυμητά επίπεδα.
  • SecuriAlert: Στην περίπτωση που ανιχνευθεί ξεκλείδωμα των θυρών ή και το άνοιγμά τους ακόμα και με το δεύτερο χειριστήριο, η εφαρμογή FordPass θα στείλει σχετική ειδοποίηση.

Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης μια γκάμα λειτουργιών που φροντίζουν τον ιδιοκτήτη και το Ford Puma. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

  • Ειδοποιήσεις υγείας και κατάστασης οχήματος όπως η πίεση ελαστικών και τα επίπεδα υγρών του οχήματος.
  • Ψηφιακή οδική βοήθεια: Ο χρήστης μπορεί γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας μέσα από τη εφαρμογή FordPass και να παρακολουθεί τη διαδρομή της προς αυτόν. Στην οδική βοήθεια θα δοθεί η ακριβής τοποθεσία, καθώς και πληροφορίες για το Puma, ώστε να γνωρίζει από πριν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
  • Εύκολο service: Η εφαρμογή FordPass παρέχει χρήσιμες υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για το service του αυτοκινήτου, ενώ συγχρόνως επιτρέπει τον προγραμματισμό του. Επίσης, διατηρεί ένα ψηφιακό αρχείο του ιστορικού των service του Puma.

Το FordPass παρέχει επίσης στους ιδιοκτήτες του νέου Ford Puma τη δυνατότητα να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

  • Διαδρομές: Συνδέοντας το FordPass μέσω AppLink μπορείς να λαμβάνεις αναφορές, ώστε να εξοικονομείς χρήματα και να μειώνεις τις εκπομπές ρύπων, που αφορούν παραμέτρους όπως η κατανάλωση καυσίμου, οι προηγούμενες διαδρομές και οι οδηγικές σας συνήθειες και συμπεριφορές πίσω από το τιμόνι.
  • Υπηρεσία “Η Κίνηση Τώρα”
  • Πληροφορίες Τοπικών Κινδύνων: Δωρεάν για τον πρώτο χρόνο ιδιοκτησίας, το σύστημα Local Hazard Information (LHI) χρησιμοποιεί μια ροή δεδομένων από συμπεριφορές άλλων συνδεδεμένων οχημάτων, ώστε να εντοπίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν σε εσάς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...