Η Kia ανακαλεί 128.000 Soul και η Ford 18.078 Explorer και Lincoln Aviator

Σχετικά άρθρα

Η Kia ανακοίνωσε πως ανακαλεί στις ΗΠΑ 128.000 Soul παραγωγής 2014, επειδή ενδέχεται οι αερόσακοι τους να μην φουσκώσουν σε περίπτωση σύγκρουσης.

Πηγή του προβλήματος είναι το γεγονός πως το κάλυμμα της μονάδας ελέγχου του αερόσακου μπορεί να έρθει σε επαφή με ένα τσιπ μνήμης στη πλακέτα του τυπωμένου κυκλώματος, καταστρέφοντας το ηλεκτρικό κύκλωμα της μονάδας ελέγχου του αερόσακου και έτσι οι αερόσακοι δεν θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση.

Από τη μεριά της η Ford έκανε γνωστό πως ανακαλούνται 18.078 Ford Explorer και Lincoln Aviator, παραγωγής μεταξύ 6 Δεκεμβρίου 2021 έως 3 Ιανουαρίου 2022, επειδή μπορεί να προκληθεί διαρροή καυσίμου από το ρεζερβουάρ, εξαιτίας ενός ελλαττωματικού συνδέσμου, κάτι που αν συμβεί μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...