Στις 16 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια της Aston Martin V12 Vantage

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι τα αποκαλυπτήρια της V12 Vantage θα γίνουν στις 16 Μαρτίου και γι’αυτό έδωσε μια τελευταία teaser του μοντέλου. Αυτό κρύβεται κάτω από την βρετανική σημαία, και το μόνο που μπορούμε με ευκολία να διακρίνουμε είναι η πίσω αεροτομή.

Η V12 Vantage θα κρύβει κάτω από το καπό της έναν 5,2-λίτρων twin-turbo V12 κινητήρα, ο οποίος φημολογείται ότι θα αποδίδει 650-670 άλογα. Το μοντέλο στιλιστικά φέρει ένα πιο φαρδύ bodykit με νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη, μεγάλη αεροτομή και νέο καπό με επιπλέον αεραγωγούς για την απαγωγή θερμότητας από το μηχανοστάσιο.

Επιπλέον, η νέα γρίλια του εμπρός προφυλακτήρα φέρει νέους αεραγωγούς για την ψύξη των μηχανικών μερών και των εμπρός φρένων, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η V12 Vantage θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 299 αυτοκινήτων και αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2022, με τιμή κοντά στα €250.000+.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...