Και νέα διαρροή της Maserati Grecale

Σχετικά άρθρα

Η Maserati έχει ανακοινώνει ότι στις 22 Μαρτίου θα αποκαλύψει την Grecale, το δεύτερο SUV της ιταλικής εταιρίας, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante.

Ωστόσο διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες του μοντέλου χωρίς καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας μας πλήρως την εμφάνιση του.

Το νέο SUV της Maserati έχει μήκος 4,85 μέτρα, ύψος 1,67 μέτρα, πλάτος 1,95 μέτρα, με το μεταξόνιο του να αγγίζει τα 2,9 μέτρα. Βασίζεται στην Giorgio πλατφόρμα των Alfa Romeo Stelvio και Giulia, και κίνηση παίρνει από έναν ήπιο υβριδικό 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 300 άλογα με 450 Nm ροπής.

Αυτός συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα.

Το ιταλικό SUV έχει τέσσερα προγράμματα λειτουργίας, τα Comfort, GT, Sport και Offroad και στο εσωτερικό του συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, όπως και μια οθόνη αφής 8,8″ στο κέντρο του ταμπλό. Ζυγίζει 1.870 κιλά, με το χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 535 λίτρα.

Ως εκπρόσωπος της δημοφιλούς κατηγορίας των D-SUV, η Maserati ευελπιστεί να προσεγγίσει μια μεγαλύτερη ομάδα πελατών, έχοντας ως στόχο με τη Grecale να ξεπεράσει τις 70.000 ταξινομήσεις ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...