Στις 10 Μαρτίου, η Acura άνοιξε το βιβλίο των παραγγελιών του νέου Integra, και χθες ο βοηθός του αντιπροέδρου πωλήσεων της Acura, Emile Korkor, έκανε γνωστό ότι το 70% των αγοραστών έχουν επιλέξει την έκδοση του μοντέλου με το χειροκίνητο κιβώτιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Korkor είπε:

Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση του κοινού πριν από την κυκλοφορία του Integra. Ο συνολικός αριθμός των κρατήσεων έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας και το πιο συναρπαστικό είναι ότι περίπου το 70% του Integra των κρατήσεων αφορούν το χειροκίνητο κιβώτιο, 6 σχέσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο Integra θα εμπνεύσει μια νέα γενιά ενθουσιωδών αγοραστών για την Acura.

Η εμπορική διάθεση του αυτοκίνητο στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει μέσα στην άνοιξη, με αρχική τιμή περίπου τις 30.000 δολάρια. Μηχανικά, το πεντάθυρο liftback coupe παίρνει κίνηση από τον 1.500άρη VTEC turbo κινητήρα του Civic Si, απόδοσης 200 ίππων με 260 Nm ροπής που στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με CVT κιβώτιο, με την A-Spec έκδοση να διαθέτει το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο συνδυάζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.