Στο σφυρί η τελευταία Lamborghini Aventador

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini βγάζει σε δημοπρασία την τελευταία Aventador. Πρόκειται για μια Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae Coupe, με την δημοπρασία να την αναλαμβάνει ο οίκος RM Sotheby’s και να διεξάγεται από τις 19 έως τις 21 Απριλίου.

Όποιος αγοράσει το αυτοκίνητο θα πάρει επίσης ένα 1:1 NFT μη ανταλλάξιμο κουπόνι, θα αποκτήσει πρόσβαση σε εικονικές προεπισκοπήσεις μελλοντικών περιορισμένων μοντέλων της ιταλικής εταιρίας, θα κάνει μια ιδιωτική ξενάγηση στο μουσείο της Lamborghini και θα έχει μια διαδικτυακή συνάντηση με τους καλλιτέχνες Steve Aoki και Krista Kim.

Παράλληλα η Lamborghini επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Aventador θα φορά έναν V12 ατμοσφαιρικό plug-in υβριδικό κινητήρα, τον ίδιο της Sian FKP 37.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...