Τα 7 πρωτότυπα της Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari

Σχετικά άρθρα

Η Jeep αποκάλυψε τα επτά πρωτότυπα που θα παρουσιάσει στο φετινό Easter Jeep Safari που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Απριλίου στην έρημο Moab, στην Utah των H.Π.Α.

Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept

Το Magneto 2.0 είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτρικού Wrangler Rubicon που παρουσιάστηκε πέρυσι. Αποδίδει 625 άλογα με 1.152 Nm ροπής, σημαντική βελτίωση από τα 285 άλογα και τα 370 Nm ροπής της προηγούμενης έκδοσης.

Φορά ζάντες 20″ με εκτός δρόμου ελαστικά 40″, φέρει νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 70 kWh.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk PHEV Concept

Το Jeep Grand Cherokee Trailhawk PHEV Concept βασίζεται στο Grand Cherokee Trailhawk 4xe και διαθέτει σχάρα οροφή, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ζάντες 20″ με ελαστικά 33″.

Jeep ’41 Concept

Το Jeep ’41 Concept αποτίει φόρο τιμής στο Willys MB του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι βαμμένο σε χακί χρώμα. Οι ζάντες είναι 17″ και υπάρχουν μαύρους προφυλακτήρες, βαρούλκο, ελαστικά 35″ και αυξημένη ανάρτηση.

Jeep Rubicon 20th Anniversary Concept

Το όνομα Rubicon εμφανίστηκε στο Wrangler το 2003 και με το Rubicon 20th Anniversary Concept η Jeep γιορτάζει την 20η επέτειο του μοντέλου. Βασίζεται στο Wrangler Rubicon 392 με τον V8 κινητήρα και φέρει νέο καπό, νέα εξάτμιση, νέες πόρτες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή και αφαιρούμενα πλαϊνά πάνελ. Επίσης υπάρχει νέα ανάρτηση, ζάντες 17″ και ελαστικά 37″ και βαρούλκο.

Jeep Bob Concept

Το Jeep Bob Concept βασίζεται στο Gladiator Rubicon, με την καρότσα του να έχει κοπεί κατά 30 εκατοστά, ενώ έχουν αφαιρεθεί οι πόρτες και οι μεσαίες κολόνες. Αντί για οροφή διαθέτει ύφασμα, υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ζάντες 20″ με ελαστικά 40″ και κίνηση παίρνει από τον 3,0-λίτρο V6 turbodiesel κινητήρα.

Jeep D-Coder Concept

Το Jeep Gladiator D-Coder Concept αποτελεί δημιουργία της Jeep Performance Parts και διαθέτει 35 αξεσουάρ της αλλά και της Mopar.

Jeep Birdcage Concept

Τέλος το Jeep Birdcage Concept είναι και αυτό δημιουργία της Jeep Performance Parts. Βασίζεται στο Wrangler 4xe και διαθέτει μια σειρά από αξεσουάρ που βελτιώνουν κατά πολύ τις εκτός δρόμου ικανότητες του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Jeep: Τα 4 πρωτότυπα για το φετινό Easter Jeep Safari

Τέσσερα πρωτότυπα ετοίμασε η Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari που διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά στην έρημο Moab, στην Γιούτα των HΠΑ....

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...
Autoblog.gr