Η BMW μας εξηγεί τον σχεδιασμό της X7 και γιατί οι διαιρούμενοι προβολείς είναι στη μόδα

Σχετικά άρθρα

Μέσα στην εβδομάδα η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη X7, με το μεγάλο SUV να ξεχωρίζει από τους διαιρούμενους προβολείς και τη μεγάλη γρίλια.

Ο Domagoj Dukec, ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της BMW μιλώντας για την ανανεωμένη X7 είπε πως οι διαιρούμενοι προβολείς είναι στη μόδα και επέτρεψαν σε αυτόν και στην ομάδα του να έχουν περισσότερη ελευθερία στον επανασχεδιασμό του μπροστινού μέρους.

Όπως είπε, ο διαχωρισμός των φωτιστικών σωμάτων, με τα πάνω να είναι τα φώτα ημέρας και τα κάτω να είναι οι προβολείς, βοηθούν την BMW στο να δημιουργήσει μια νέα εταιρική ταυτότητα.

Στόχος του Dukec και της ομάδας του ήταν να κάνουν την μάσκα να φαίνεται μικρότερη από αυτή του απερχόμενου μοντέλου. Ο Dukec λέει πως η γρίλια, η οποία είναι φωτιζόμενη, είναι ίδια σε μέγεθος με αυτή του pre facelift μοντέλου, με τις αλλαγές στο πίσω μέρος να είναι πιο διακριτικές, με τις ζάντες να μεγαλώσουν από 22″ σε 23″.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...