Ο οδηγός μιας Porsche 911 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τράκαρε στο τσιμεντένιο στηθαίο, ενώ φέρεται να έκανε κόντρες στον αυτοκινητόδρομο Ι-4 (Interstate 4) με ένα άσπρο Honda Civic Type R.

Το περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 17:30 και στο παρακάτω video θα δεις την ασημί 911 να μπαίνει απότομα και γρήγορα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου που φέρει την dashcam. Στη συνέχεια, φαίνεται να “παίζει” το πίσω μέρος της Porsche και ο οδηγός να χάνει -για άγνωστο λόγο- τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περιστραφεί στη μεσαία λωρίδα και να καταλήξει με δύναμη στο προστατευτικό στηθαίο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Porsche κατάφερε να απομακρυνθεί μόνη της από το σημείο, κάτι που προφανώς κατέστη δυνατό επειδή ο κινητήρας στην 911 είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος. Η αστυνομία αυτοκινητοδρόμων της πολιτείας (Florida Highway Patrol) ανέφερε ότι βρήκε την 911 εγκαταλελειμμένη σε ένα κοντινό βενζινάδικο, κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες της Porsche δεν τραυματίστηκαν, τουλάχιστον σοβαρά.