Ο Justin Bieber αποκλείστηκε δια βίου από τη Ferrari να αγοράζει τα αυτοκίνητα της

Σχετικά άρθρα

H Ferrari έκανε γνωστό ότι αποκλείει δια βίου τον Justin Bieber από την αγορά αυτοκινήτων της, με τον Καναδό τραγουδιστή να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν σεβάστηκε ορισμένες ρήτρες που συνοδεύουν την απόκτηση ενός μοντέλου της ιταλικής εταιρίας.

Το 2015, ο Bieber πάρκαρε σε ένα σημείο τη Ferrari 458 Italia του, που είχε μόλις αγοράσει, αφήνοντάς την αφύλακτη για δύο εβδομάδες, ξεχνώντας πού βρισκόταν. Στη συνέχεια, ο Justin έβαψε το αυτοκίνητο του σε μπλε χρώμα, του έβαλε after market bodykit και το έβγαλε σε δημοπρασία.

Έτσι, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έβαλε στην μαύρη λίστα της τον Bieber και ο Καναδός δεν θα μπορεί πλέον να αγοράζει αυτοκίνητα της. Ανάμεσα στις ρήτρες αγοράς μιας Ferrari υπάρχει μια που αφορά ακριβώς την απαγόρευση επαναβαφής του αυτοκινήτου, καθώς και στη συνετή φροντίδα του αυτοκινήτου. Στην ίδια λίστα βρίσκονται -μεταξύ άλλων- οι 50 Cent, Tyga, Floyd Mayweather, Nicolas Cage και Kim Kardashian.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...