Ξεκίνησε η παραγωγή του Acura Integra

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο μήνες η Acura παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Integra και σήμερα η premium εταιρία της Honda έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του μοντέλου στο εργοστάσιο της στην πόλη Marysville, της πολιτείας του Ohio.

Το νέο Integra είναι το πρώτο που παράγεται στην Αμερική στην ιστορία του μοντέλου, με το εν λόγω εργοστάσιο να παράγει ακόμα τα Acura TLX, RDX, MDX και NSX Type S.

Οι παραγγελίες για το Acura Integra έχουν ήδη ανοίξει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τα 30.800 δολάρια. Η εταιρία αναφέρει ότι τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες και στους πελάτες στις αρχές Ιουνίου.

Διάβασε ακόμα

Το 70% των προπαραγγελιών του νέου Acura Integra είναι με χειροκίνητο κιβώτιο

Να θυμίσω, μηχανικά το Integra φορά τον 1.500άρη VTEC turbo κινητήρα του Civic Si, απόδοσης 200 ίππων με 260 Nm ροπής που στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με CVT κιβώτιο, με την A-Spce έκδοση να διαθέτει 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...