Η ελβετική ωρολογοποιία Girard-Perregaux συνεργάστηκε ακόμη μια φορά με την Aston Martin και παρουσιάζουν το Girard-Perregaux Laureato Absolute Chronograph Aston Martin F1 Edition.

Πρόκειται για ένα νέο ρολόι-χρονογράφο που θα κατασκευαστεί σε μόλις 306 μονάδες, όσα και τα χιλιόμετρα που Βρετανικού GP στο Silverstone, με την τιμή του να ανέρχεται στις 21.500 λίρες (25.310 ευρώ).

Το ρολόι είναι το πρώτο Girard-Perregaux που χρησιμοποιεί carbon και σκόνη τιτανίου στη κάσα των 44 χιλιοστών, υλικά που προέρχονται από δύο μονοθέσια της Aston Martin της σεζόν του 2021 και έχουν αναμιχθεί με ρητίνη για να δημιουργηθεί μια πράσινη απόχρωση. Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από συνθετικό καουτσούκ και διαθέτει και αυτό carbon στοιχεία από τα μονοθέσια της Aston Martin.

Το καντράν είναι βαμμένο με 8 στρώσεις Racing Green χρώματος και στο πίσω μέρος υπάρχει κρύσταλλο από ζαφείρι. Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι ο GP03300-1058 που αποτελείται από 63 μέρη. Λειτουργεί με 28.800 δονήσεις την ώρα και προσφέρει αυτονομία 46 ωρών.