H Tesla σταματά να δέχεται παραγγελίες για το Cybertruck εξαιτίας της υπερβολικής ζήτησης

Σχετικά άρθρα

Στις 22 Νοεμβρίου του 2019 η Tesla παρουσίασε το Cybertruck και η απήχηση του παγκοσμίως είναι τεράστια. Η αμερικάνικη εταιρία έκανε σήμερα γνωστό ότι έχει δεχτεί περισσότερες από 1,5 εκατ. παραγγελίες για το pickup της, με τον κάθε ενδιαφερόμενο να δίνει στην Tesla το ποσό των 100 δολαρίων, τα οποία θα επιστραφούν κατά την παράδοση του αυτοκινήτου.

Εξαιτίας αυτού, η Tesla σταματά να δέχεται παραγγελίες για το Cybertruck από την Ευρώπη και την Κίνα, καθώς η ζήτηση για το όχημα υπερβαίνει κατά πολύ την παραγωγή του για τα πρώτα τρία χρόνια. Το Cybertruck θα κατασκευάζεται στο νέο Gigafactory της Tesla στο Ώστιν του Τέξας, με την εταιρία να αναφέρει ότι οι κρατήσεις θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτές για τους αγοραστές από τη Βόρεια Αμερική.

Πριν ένα μήνα, στην εκδήλωση Cyber Rodeo της εταιρίας, ο Elon Musk αποκάλυψε πως τα Cybertruck, Roadster και Semi θα κυκλοφορήσουν το 2023, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο Musk δήλωσε πως οι παραγγελίες που έχει δεχτεί η Tesla για το Cybertruck καλύπτουν την παραγωγή 3 ετών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr