Ο Paul Walker οδηγούσε αυτό το Nissan Skyline GT-R V-Spec II R34 MotoRex και τώρα πωλείται

Σχετικά άρθρα

Ο Paul Walker ήταν αγνός petrolhead και η συλλογή του διέθετε μερικά εξαιρετικά και σπάνια “κομμάτια”. Το συγκεκριμένο δεν ανήκε σε αυτή, αλλά ο Αμερικάνος ηθοποιός είχε “γράψει” τα περισσότερα χλμ. στο χιλιομετρητή του προκειμένου να εισαχθεί νόμιμα στις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, το αυτοκίνητο είχε χρησιμοποιηθεί από την BFGoodrich σε μια διαφημιστική της καμπάνια στις αρχές της δεκαετίας των ’00s.

Θεωρείται πραγματικά ένας μονόκερος στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς το Nissan Skyline R34 MotoRex GT-R V-spec II είναι ένα από τα 16 φημολογούμενα Motorex R34 που έχουν κατασκευαστεί. Το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν το show car της Greddy για τη SEMA του 2000, με το εξωτερικό μπλε χρώμα να ονομάζεται Bayside Blue και να είναι το χρώμα της BFGoodrich.

Μηχανικά, ο 2,6-λίτρων (RB26DETT) εν σειρά κινητήρας είναι εκτενώς βελτιωμένος και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, που στέλνει την ισχύ -μέσω του συστήματος τετρακίνησης ATESSA- σε όλους τους τροχούς. Επιπλέον, οι σωληνώσεις για το σύστημα εισαγωγής είναι της Nismo και κατασκευασμένες από carbon, το ψυγείο νερού και η πολλαπλή εισαγωγής της Greddy, ενώ διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Tein.

Ακόμα, η εξάτμιση είναι της Trust, οι ζάντες είναι οι TE37 Saga της Volk, το τιμόνι είναι Momo Apache και πολλά άλλα. Μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 21.241 μίλια (34.184 χλμ.), με τον τον Kenji Sumino της Greddy Αμερικής να το συντηρεί το 2022.

Το Nissan R34 MotoRex GT-R V-spec II είναι διαθέσιμο προς πώληση στο Hive Auto Group, αλλά παρότι δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή που θα αλλάξει χέρια αναμένεται να είναι πάνω από 200.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...