Η VW αποζημιώσει τους υπαλλήλους της που παραιτούνται εθελοντικά από εργοστάσιό της στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα αποζημιώσει τους εργαζομένους της σε ένα από τα δύο εργοστάσια της εταιρίας στη Ρωσία, σε αυτό στη πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ, εάν συμφωνήσουν να παραιτηθούν εθελοντικά.

Η αποζημίωση θα χορηγηθεί στο προσωπικό των 200 ατόμων στο εργοστάσιο του Νίζνι Νόβγκοροντ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας, εάν οι εργαζόμενοι αποδεχτούν την πρόταση της VW πριν από τις 17 Ιουνίου, θα λάβουν μισθούς έξι μηνών. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μέχρι το τέλος του 2022.

Η Volkswagen ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο πως η παραγωγή στα εργοστάσιά της στην πόλη Καλούγα και στο Νίζνι Νόβγκοροντ θα πρέπει να ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας της επιβολής των δυτικών κυρώσεων προς τη Μόσχα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Παράλληλα, όπως είχε ανακοινωθεί, οι εξαγωγές οχημάτων στη Ρωσία σταμάτησαν άμεσα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr