Στο Pikes Peak το αγωνιστικό ντεμπούτο του νέου Acura Integra

Σχετικά άρθρα

Η φετινή ανάβαση του Pikes Peak είναι αρκετά ξεχωριστή, γιατί είναι η 100στή διοργάνωση, καθώς η πρώτη ανάβαση λόφου στο Pikes Peak έγινε το 1916, με τον αγώνας να μην πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων και της πανδημίας της Covid-19.

H Acura θα συμμετάσχει με μια σειρά από αγωνιστικά αυτοκίνητα στο φετινό Pikes Peak που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου. Πρώτο και καλύτερο της ιαπωνικής εταιρίας είναι το κατάλληλα προετοιμασμένο Integra, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό θα το οδηγήσει ο Paul Hubers, με το αυτοκίνητο να τρέχει στην κατηγορία Exhibition.

Εκτός αυτού, η Acura θα πάει στη διάσημη ανάβαση του Colorado δύο αγωνιστικά TLX Type S και δύο αγωνιστικά NSX Type S, ενώ ένα τρίτο NSX Type S θα χρησιμεύσει ως το επίσημο αυτοκίνητο ρυθμού (pace car) για το Pikes Peak και φέτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...