Το νέο Integra βγάζει στο δυναμόμετρο λίγο περισσότερα άλογα απ’οσα ανακοινώνει η Acura

Σχετικά άρθρα

Πριν τρεις μήνες η Acura παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Integra, με την premium εταιρία της Honda να κάνει γνωστό τον Μάιο ότι ξεκίνησε η παραγωγή του μοντέλου στο εργοστάσιο της στην πόλη Marysville, της πολιτείας του Ohio. Οι παραδόσεις του νέου Integra μόλις ξεκίνησαν στην αγορά της Αμερικής, και κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το βάλουν πάνω στο δυναμόμετρο για να δουν την απόδοση του 1.500άρη κινητήρα.

Όπως ακριβώς συνέβη και με το νέο Civic Si, ο 1.500αρης VTEC turbo κινητήρας αποδίδει περισσότερα άλογα απ’οσα ανακοινώνει η Acura, παρότι η τελευταία ισχυρίζεται ότι ρύθμισαν τον κινητήρα διαφορετικά για να διαφοροποιήσουν το μοντέλο από το αντίστοιχο της Honda.

Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας του Integra με το A-Spec πακέτο που θα δεις στο παραπάνω video, από το εργοστάσιο αποδίδει 203 άλογα και 260 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται στον μπροστά άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων και ενός διαφορικούς περιορισμένης ολίσθησης.

Στην πρώτη μέτρηση του δυναμόμετρου, αυτό έδειξε 186 άλογα και 268 Nm ροπής, αλλά οι μηχανικοί συνειδητοποίησαν ότι η ρύθμιση του δυναμόμετρου δεν ήταν σωστή, έτσι αποφάσισαν να επαναλάβουν τη δοκιμή άλλες δύο φορές. Η πρώτη από αυτές έδειξε ότι το Integra αποδίδει 200 άλογα και 271 Nm ροπής, ενώ η δεύτερη έδειξε 199 άλογα και 264 Nm ροπής στους τροχούς. Ο μέσος όρος των δύο μαζί, είναι περίπου 199,2 άλογα και 267,8 Nm ροπής.

Διάβασε ακόμα

Το 70% των προπαραγγελιών του νέου Acura Integra είναι με χειροκίνητο κιβώτιο

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...