Αυτό είναι το Ηyundai Ioniq 6

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έχει ανακοινώσει ότι αύριο, 29 Ιουνίου, θα αποκαλύψει τον σχεδιασμό του Ioniq 6, ενώ στα μέσα Ιουλίου και την έκθεση αυτοκινήτου στο Busan θα δώσει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου αμιγώς ηλεκτρικού sedan της εταιρίας.

Ωστόσο, πριν λίγα λεπτά διέρρευσαν φωτογραφίες από το επίσημο press kit του αυτοκινήτου, που μας δείχνουν τον σχεδιασμό του Ioniq 6. Το τελευταίο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Prophecy concept και θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Sonata. Θα προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh.

Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 325 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 505 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Το Ioniq 6 θα είναι διαθέσιμο είτε με συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες, είτε με κάμερες στη θέση τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...