Ο Kanye West σχεδιάζει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο κατασκευασμένο από αφρό

Σχετικά άρθρα


Ο 24 φορές βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης Kanye West σχεδιάζει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα δημιουργηθεί από την εταιρεία του, την Donda. Η teaser εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα έγινε παράλληλα με την ανακοίνωση πως ο Steven Smith θα γίνει ο επικεφαλής του βιομηχανικού σχεδιασμού της Donda.

Το παράξενο όχημα διαθέτει τεράστιους τροχούς με εκτός δρόμου ελαστικά και δεν γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες γι’αυτό, εκτός του ότι σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ.

Ο Smith έχει μηδενική προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού εργάζεται στη βιομηχανία υποδημάτων από τη δεκαετία του 1980. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για τις Nike, New Balance, Reebok και FILA. Πριν γίνει ο επικεφαλής του βιομηχανικού σχεδιασμού της Donda, ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της σειράς Yeezy της Adidas, που φέρουν την υπογραφή του Kanye West.

Ωστόσο, οι σχέσεις μεταξύ του καλλιτέχνη και της Adidas διαταράχτηκαν από τότε που ο Kanye West κατηγόρησε τον γερμανικό γίγαντα αθλητικών ειδών πως αντιγράφει τα σχέδια των παπουτσιών του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...