Το Twitter κατέθεσε μήνυση κατά του Elon Musk

Σχετικά άρθρα

To Twitter μήνυσε τον Elon Musk για παραβίαση της συμφωνίας ύψους 44 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της εταιρίας. Πρόκειται για την έναρξη μιας μεγάλης δικαστικής διαμάχης, με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο να δηλώνει την περασμένη Παρασκευή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πως “τερμάτιζε” το deal επειδή το Twitter έχουν κρύψει την πλήρη έκταση των bots και των αυτοματοποιημένων λογαριασμών στην πλατφόρμα, με το Twitter να υποστηρίζει πως αυτοί οι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των ενεργών χρηστών του, ποσοστό που αμφισβητεί ο Musk.

Πλέον, ένας δικαστής από δικαστήριο εξειδικευμένο στον τομέα των Επιχειρήσεων στο Ντέλαγουερ θα πρέπει να αποφασίσει εάν ο Musk μπορεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία, παρά το συμβόλαιο που τον δεσμεύει να ολοκληρώσει την εξαγορά.

Διάβασε ακόμη

Ο Musk τρολάρει το Twitter

Το δικαστήριο του Ντέλαγουερ έχει επτά δικαστές, οι οποίοι έχουν τη δικαιοδοσία να αναγκάσουν εταιρείες να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Η διαδικασία πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα να τεθεί το Twitter υπό εξαντλητικό δημόσιο έλεγχο, κάτι που θα αναγκάσει την πλατφόρμα να ανοίξει τα βιβλία της και να εκθέσει τις εσωτερικές της συζητήσεις με τρόπους που θα μπορούσαν να βλάψουν περαιτέρω τις μετοχές και τη φήμη της, που έχουν ήδη πληγεί από την ύφεση της αγοράς και τη διαμάχη με τον Musk.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...