McLaren 765LT Spider by Novitec με 855 άλογα

Σχετικά άρθρα

Πριν από 18 μήνες η Novitec παρουσίασε την πρότασή της για την McLaren 765LT, και σήμερα ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος μας δείχνει την αντίστοιχη για την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου.

Μηχανικά ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας της 765LT Spider έχει δεχτεί την περιποίηση της Novitec και από τα 765 άλογα της εργοστασιακής έκδοσης, αποδίδει πλέον 855 άλογα στις 7.400 σ.α.λ. και 898 Nm ροπής στις 6.300 σ.α.λ.

Για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,5 δευτερόλεπτα, για το 0-200 χλμ/ώρα 6,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα, ενώ στο παραπάνω video θα δεις το αυτοκίνητο να πιάνει τα 317 χλμ/ώρα στην Autobahn.

Η Novitec μεταξύ άλλων τοποθετεί Inconel εξάτμιση, η οποία μπορεί να επενδυθεί και με χρυσό 999. Οι ζάντες είναι της Vossen, διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με τα ελατήρια να μειώνουν το ύψος της διαδρομής κατά 2 εκατοστά.

Στιλιστικά υπάρχουν νέα αεροδυναμικά στοιχεία, κατασκευασμένα από carbon και στο εσωτερικό συναντάμε νέες δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις, αλλά και carbon λεπτομέρειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...