H Tesla απέκτησε δική της αποκλειστική λωρίδα διέλευσης στα σύνορα Μεξικό-Τέξας

Σχετικά άρθρα

Η Tesla κατάφερε να πείσει την πολιτεία Nuevo Leon, που βρίσκεται στο Μεξικό, να δημιουργήσει ειδική λωρίδα στα σύνορα μεταξύ της χώρας της Βόρειας Αμερικής και του Τέξας των ΗΠΑ. Το Nuevo Leon συνορεύει με το Τέξας, όπου η Tesla έχει μεταφέρει την έδρα της και πλέον διαθέτει αρκετούς προμηθευτές από το Μεξικό, με την ειδική λωρίδα στα σύνορα να βοηθά τα φορτηγά να περνούν πιο εύκολα από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Ivan Rivas, υπουργός Οικονομίας του Nuevo Leon, αναφέρει ότι η Tesla συνεργάζεται επί του παρόντος με έξι προμηθευτές που βρίσκονται στο μεξικανικό κρατίδιο, μεταξύ των οποίων είναι η APG Mexico, η EnFlex Corp., η Faurecia, ακόμη και η γερμανική ZF. Και είναι φυσικό ο αριθμός των εταιρειών με τις οποίες θα συνεργάζεται η αμερικάνικη εταιρία θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ο χρόνος αναμονής για τη διέλευση της συνοριακής διέλευσης μεταξύ Τέξας και Nuevo Leon μπορεί να είναι έως και 25 λεπτά κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, αλλά με τη χρήση της αποκλειστικής λωρίδας, οι προμηθευτές της Tesla περνούν σε λιγότερο από 10 λεπτά. Η λωρίδα επισημαίνεται με το λογότυπο της Tesla ακριβώς από πάνω, κάτι πραγματικά ασυνήθιστο για ένα συνοριακό φυλάκιο.

Οι δυο πολιτείες μοιράζονται σύνορα μόνο για 15 χλμ με μόνο ένα σημείο διέλευσης.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...