Γυναίκα στη Ρόδο έλαβε κλήση 6,65 εκατ. ευρώ από τη δημοτική αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Μια γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο της Ρόδου για ένα πρόστιμο με την αξία του να αγγίζει τα 6,65 εκατ. ευρώ, συγκεκριμένα στο χαρτί αναγραφόταν πως το πρόστιμο είναι 6.648.444 ευρώ.

Η γυναίκα έλαβε το ειδοποιητήριο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, με την ειδοποίηση να αφορούσε οφειλή από πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ, με τις αρμόδιες υπηρεσίας να την καλούν να εξοφλήσει άμεσα το δυσθεώρητο ποσό.

Η γυναίκα αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κατάλαβε ότι πρόκειται περί λάθους και πήγε στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες με το ειδοποιητήριο ανά χείρας.

Μάλιστα όταν απευθύνθηκε στον αρμόδιο του υπάλληλο φέρεται να του είπε:

Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)!

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το rodiaki.gr ο “άναυδος” υπάλληλος παραδέχθηκε ότι πρόκειται περί λάθους και έσπευσε να καθησυχάσει την γυναίκα λέγοντας ότι δεν πρέπει να ανησυχεί και ότι οι υπηρεσίες θα διορθώσουν το λάθος.

ΠηγήRodiaki.gr

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...