Η Nissan Αυστραλίας συνεργάστηκε με την Premcar και παρουσίασαν στην χώρα της Ωκεανίας την έκδοση Warrior του Navara. Ως βάση -η επικεντρωμένη σε σκληρή off-road χρήση έκδοση- το Warrior έχει το διπλοκάμπινο Navara SL, όπου κάτω από το καπό υπάρχει ο 2,3-λίτρων πετρελαιοκινητήρας, όπου χάρη στα διπλά turbo του αποδίδει 190 ίππους και 450 Nm ροπής.

Το Warrior διακρίνεται από τον μεταλλικό εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος ενσωματώνει μια LED μπάρα και μια προστατευτική πλάκα, η οποία κρατά “ασφαλή” τα μηχανικά μέρη. Ακόμα, υπάρχει χώρος για βαρούλκο, ενώ μεταλλικές μπάρες προστατεύουν και τα φωτιστικά σώματα. Παρατηρώντας το προφίλ, βλέπουμε τα φουσκωμένα φτερά με τα πλαστικά προστατευτικά και τους μεγάλους τροχούς. Αυτοί είναι 17 ιντσών και “ντύνονται” με τα Discoverer All Terrain AT3 17 ελαστικά της Cooper.

Από πλευράς ανάρτησης, υπάρχουν νέα ελατήρια, νέα αμορτισέρ και νέα jounce bumpers. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το setup της παρέχει λιγότερες κλίσεις του αμαξώματος, με το ιαπωνικό pickup να είναι ψηλωμένο κατά 40 χλστ. σε σχέση με το εργοστασιακό, και συνολικά φτάνει τα 260 χλστ. απόσταση από το έδαφος.

Χάρη στα νέα μέρη που διαθέτει το Navara Warrior, η γωνία προσέγγισης του πλέον είναι στις 36 μοίρες από τις 32 μοίρες του εργοστασιακού. Η γωνία ράμπας δεν αλλάζει, με την γωνία αναχώρησης να έχει μειωθεί στις 19 μοίρες, αντί για 19,8 μοίρες, εξαιτίας του κοτσαδόρου που υπάρχει στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό, η μόνη αλλαγή είναι το σετ πατάκια παντός καιρού, με το Navara να διαθέτει οθόνη 7 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη 8 ιντσών για το infotainment, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.