Ένα Toyota GR86 πήρε φωτιά

Σχετικά άρθρα

Ο ιδιοκτήτης αυτού του μπλε Toyota GR86 είδε το αυτοκίνητό του να παίρνει φωτιά ενώ το οδηγούσε σε έναν δρόμο, αφού το είχε παραλάβει μόλις 12 ώρες πριν από το συνεργείο μιας αντιπροσωπείας, όπου το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί για τέσσερις μήνες.

Ο ίδιος έγραψε πως η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο του κινητήρα, ενώ δεν έκανε γνωστό τον λόγο που το αυτοκίνητο βρισκόταν για 4 μήνες στο συνεργείο.

Υποστηρίζει πως θα μηνύσει την αντιπροσωπεία της Toyota που επισκεύασε το όχημά του, με εκπρόσωπο της εταιρίας στις ΗΠΑ να σχολιάζει στο προφίλ του ιδιοκτήτη στο Instagram και να του ζητά να έρθει σε επαφή μαζί του για να μάθει τι ακριβώς συνέβη. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα προς το παρόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr