Κάποιος οδηγούσε ένα μονοθέσιο Formula GP2 σε δημόσιο δρόμο

Σχετικά άρθρα

Σε αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας πιάστηκε να κυκλοφορεί ένα μονοθέσιο της Formula GP2 (Formula 2) βαμμένο στα χρώματα της Ferrari. Το video έγινε viral, με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος ήταν ο οδηγός του.

Δημοσιεύματα από τη Τσεχία αναφέρουν πως το 2019 ένας 45χρονος κατηγορήθηκε πως είχε κυκλοφορεί με το ίδιο μονοθέσιο σε έναν αυτοκινητόδρομο, αλλά επειδή φορούσε το κράνος δεν μπόρεσε να γίνει η ταυτοποίηση του και έτσι γλύτωσε τα πρόστιμα και τις ποινές.

Το μονοθέσιo, ένα Dallara GP2/08, που χρησιμοποιήθηκε στη σεζόν του 2008, συνοδευόταν από μια Lamborghini Aventador SVJ και μια Bugatti Chiron.

Το μονοθέσιο φαίνεται πως αποτελεί φόρο τιμής στην Ferrari F2004 που οδηγούσε ο Michael Schumacher το 2004, έχοντας τον αριθμό 7, νούμερο που τιμά τους επτά παγκόσμιους τίτλους του Schumi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...