Ο Alonso ζήτησε συγνώμη από τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Fernando Alonso στον Lewis Hamilton για το περιστατικό που έγινε στο Βελγικό Grand Prix τη περασμένη Κυριακή, εκεί όπου ο Ισπανός αποκάλεσε τον Βρετανό “ηλίθιο”.

Ο Alonso χαρακτήρισε τον Hamilton ως θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λέγοντας:

Έχει γιγαντωθεί το ζήτημα. Πρώτα απ’ όλα ο Lewis είναι πρωταθλητής, είναι θρύλος της εποχής μας και όταν πεις κάτι για έναν Βρετανό οδηγό, τότε η ανάμειξη των μέσω ενημέρωσης είναι τεράστια. Αλλά, ναι, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Νιώθω… Δεν σκέφτομαι το τι είπα. Δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή υπαιτιότητα, για να είμαι ειλικρινής βλέποντας και τις επαναλήψεις του συμβάντος.

Εκείνη τη στιγμή όπου βράζει το αίμα και πάνω στην αδρεναλίνη της στιγμής, το να μάχομαι για τις πρώτες τρεις θέσεις με έκανε να πω αυτά που δεν έπρεπε πω. Αλλά όπως είπα μετά τον αγώνα, ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν.

Ο Hamilton υπέγραψε ένα καπέλο της Mercedes με αφιέρωση “Στον Fernando”, με τον Alonso να επισκέπτεται σήμερα το γκαράζ της Mercedes όπου παρέλαβε το καπέλο και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Hamilton, βάζοντας έτσι τέλος στην όποια κόντρα είχε δημιουργηθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...