Πωλείται Ferrari 599 GTO του 2010 για σχεδόν 1 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ferrari του 21ου αιώνα και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν να είχαν -τουλάχιστον- τα 950.000 δολάρια στο τραπεζικό τους λογαριασμό, για να αποκτήσουν την συγκεκριμένη. Το αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας τον Ιούλιο του 2010 και έκτοτε οι δύο ιδιοκτήτες του έχουν διανύσει μόλις 594 μίλια (956 χλμ.).

Όπως είναι φυσικό, βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση και είναι μία από 125 που πάτησαν αμερικάνικο έδαφος, από τις συνολικά 599 μονάδες που κατασκεύασε η Ferrari.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο ανθρακί Grigio Silverstone χρώμα και φέρει κόκκινη Rosso Corsa λωρίδα, που διατρέχει κεντρικά το αμάξωμα, ενώ το εσωτερικό είναι επενδυμένο με μαύρο Extra Campionario Nero δέρμα.

Μηχανικά η 599 GTO κάτω από το μακρύ καπό της με τους αεραγωγούς, φορά έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.000 κ.εκ που αποδίδει 670 άλογα και 619 Nm ροπής. Αρκετά για να επιταχύνουν τη συλλεκτική αυτή Ferrari στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε μόλις 3,35 δευτερόλεπτα και έως την τελική ταχύτητα των 335 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...