Ο Frank Stephenson ήταν κάποτε ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Ferrari, με τις F430 και FXX να φέρουν την υπογραφή του. Ο Βρετανός στο νέο του video στο κανάλι του στο YouTube σχολιάζει τον σχεδιασμό της Purosangue, του πρώτου SUV της Scuderia.

O Stephenson είχε κυρίως μόνο καλά λόγια να πει για τον σχεδιασμό της Purosangue, λέγοντας πως είναι όμορφη και διατηρεί την ουσία των αυτοκινήτων της Ferrari. Συνέχισε χαρακτηρίζοντας το αυτοκίνητο ως αισθησιακό, δυναμικό, γεμάτο καμπύλες και σέξι.

Ο ίδιος πιστεύει πως ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων θα μπορούσε να είναι καλύτερος, θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μαύρες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος των μπροστινών κολονών, ενώ έκρινε τις γραμμές του καπό, τις ανοιχτές εισαγωγές του αέρα του μπροστινού προφυλακτήρα, τις λαβές των μπροστινών θυρών και τους πλαϊνούς καθρέφτες.

Επίσης σχολίασε τα πίσω φωτιστικά σώματα λέγοντας πως θα έπρεπε να είναι στρόγγυλα, αλλά παραδέχτηκε πως “κάποια πράγματα πρέπει να εξελιχθούν για να προχωρήσουμε”.

Μιλώντας για το εσωτερικό, ο Stephenson λατρεύει την προσέγγιση που εστιάζει στον οδηγό χωρίς να ξεχνάει τον χώρο των επιβατών. Ωστόσο, πιστεύει ότι τα αυτοκίνητα της Ferrari γίνονται πολύ ηλεκτρονικά αυτές τις μέρες, λέγοντας χαρακτηρισιτκά “όσο πιο πολλά τα ηλεκτρονικά, τόσο λιγότερη Ferrari”.