Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο ο Jay Leno, μετά από ατύχημα στο γκαράζ του

Σχετικά άρθρα

Ο Jay Leno, κωμικός, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων, εισήχθη χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο Grossman Burn Center, αφού υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο μετά από φωτιά που σημειώθηκε στο γκαράζ του στο Λος Άντζελες, όπου φυλάει την τεράστια συλλογή του.

Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες χωρίς προειδοποίηση, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η φωτιά έκαψε την αριστερή πλευρά του προσώπου του κωμικού, αλλά δεν έκανε ζημιά στο μάτι ή το αυτί του. Ο ίδιος δήλωσε:

Έχω σοβαρά εγκαύματα από φωτιά εξαιτίας της βενζίνης. Είμαι καλά. Χρειάζομαι μόνο μία ή δύο εβδομάδες για να σταθώ ξανά στα πόδια μου.

Ο 72χρονος πρώην παρουσιαστής του The Tonight Show, επρόκειτο να εμφανιστεί σε ένα οικονομικό συνέδριο στο Λας Βέγκας το βράδυ της Κυριακής, αλλά δεν εμφανίστηκε λόγω της πολύ σοβαρής ιατρικής έκτακτης ανάγκης, όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι συνεδρίου.

ΠηγήTMZ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...