Το Nurburgring θεωρείται πλέον το ιερό δισκοπότηρο κάθε petrolhead, αφού αποτελεί προορισμό για αυτοκινητιστές και δικυκλιστές από όλον τον κόσμο με σκοπό να ανακαλύψουν την μαγεία που κρύβεται ανάμεσα στις στροφές της “Πράσινης Κόλασης”, ενώ έχει τεθεί πλέον ως σημείο αναφοράς από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς οι χρόνοι που γράφονται εντός πίστας από τα καμάρια τους, αποτελούν ισχυρό όπλο έναντι του ανταγωνισμού.

Για το 2023 η εταιρία διαχείρισης της πίστας προχώρησε στην αύξηση των τιμών. Συγκεκριμένα το κόστος εισόδου από Δευτέρα έως Παρασκευή θα είναι πλέον 30 ευρώ ανά γύρο, 5 ευρώ περισσότερα σε σχέση με φέτος, και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα αυξάνεται στα 35 ευρώ ανά γύρο (αύξηση 5 ευρώ), Το κόστος ανά γύρο στην Grand Prix πίστα ανέρχεται στα 35 ευρώ.

Για εκείνους που θέλουν ετήσια συνδρομή, η οποία δίνει απεριόριστη πρόσβαση στην πίστα, ανεξαρτήτου μέρας ή αριθμού γύρων καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, εκτός των ημερών που κάποιος οργανισμός ή αυτοκινητοβιομηχανία έχει μισθώσει την πίστα, υπάρχει το πακέτο που κοστίζει 3.000 ευρώ (2.500 ευρώ για όσους προχωρήσουν στην αγορά έως τις 12 Ιανουάριου 2023).