Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Jay Leno αφού μετά από 10 ημέρες στην κλινική αποκατάστασης εγκαυμάτων Grossman Burn Center στο Λος Άντζελες, ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο.

Ο Αμερικανός χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά το ατύχημα που είχε όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα από τα αυτοκίνητα στο οποίο εργαζόταν στο γκαράζ του.

Ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός μαζί με τις νοσοκόμες και τις νοσηλεύτριες που τον φρόντισαν όλες αυτές τις ημέρες ενώ φαίνονται οι ουλές από τα τραύματά του στο πρόσωπο και στο χέρι του.

Μετά από μια 10ήμερη παραμονή στην κλινική μας, ο Jay Leno θα συνεχίσει να λαμβάνει φροντίδα στο Grossman Outpatient Burn Clinic για τα εγκαύματα που υπέστη στο πρόσωπο, στο στήθος και στα χέρια του.Fs

Ο Jay θα ήθελε να ενημερώσει όλους πόσο ευγνώμων είναι για τη φροντίδα που έλαβε και εκτιμά πολύ όλες τις καλές ευχές που του στείλατε. Τώρα, ανυπομονεί να περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένεια και τους φίλους του και εύχεται σε όλους καλές διακοπές,

ανέφεραν οι γιατροί του Grossman Burn Center σε δελτίο τύπου, με τον Δρ. Peter Grossman να κάνει ένα προσωπικό σχόλιο για την πορεία της υγείας του Jay Leno, δηλώνοντας ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδό του και νιώθει αισιόδοξος ότι ο παρουσιαστής θα αναρρώσει πλήρως.