Την προηγούμενη εβδομάδα ο Lewis Hamilton ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω video, στο οποίο τον βλέπουμε να κάθεται πίσω από το τιμόνι ενός Nissan Skyline GT-R (R34), για μια νυχτερινή βόλτα στους δρόμους του Τόκιο, κατά την διάρκεια του ιαπωνικού GP.

Ο Βρετανός κινήθηκε -μεταξύ άλλων- και στον αυτοκινητόδρομο Shuto Expressway, ενώ φάνηκε να διασκεδάζει στο μέγιστο βαθμό την βόλτα του. Επιπλέον, δεν έχασε την ευκαιρία να “κάψει” λάστιχο και να κάνει μερικές σβούρες με το ιαπωνικό θρυλικό μοντέλο.

Το αυτοκίνητο είναι το εικονιζόμενο και δεν ανήκε στον Lewis Hamilton, αλλά ήταν νοικιασμένο από την εταιρεία Omoshiro, ενώ σύμφωνα με το site της τελευταίας η ενοικίαση κοστίζει 347,17 δολάρια ημερησίως.

Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη δωρεάν διαφήμιση του Hamilton. Η Omoshiro θεωρείται αρκετά “κουλ” εταιρεία που νοικιάζει κυρίως αυτοκίνητα “ιαπωνικούς θρύλους”, τα οποία σπάνια είναι σε εργοστασιακή κατάσταση. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με το Skyline.

Έτσι, η Omoshiro -υπό την καθοδήγηση των δικηγόρων της- επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο νοικιάστηκε από αυτήν, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες, κάτι που σημαίνει ότι οι δικηγόροι της θα θελήσουν να επιπλήξουν τον Βρετανό οδηγό της Mercedes-AMG F1.

Επιπλέον, η Omoshiro δήλωσε ότι και να υπάρχει ζημιά στο αυτοκίνητο, δεν θα αποκαλυφθεί, με την εταιρία να επιχειρεί ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του Hamilton.

Φαίνεται ότι θα κινηθούν νομικά, και παρά το γεγονός ότι η εταιρία έχει την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από ποτέ, θεωρούν ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου στην Ιαπωνία.