Η Koenigsegg έχει ξεκινήσει την παραγωγή της Jesko, αλλά οι πελάτες της σουηδικής εταιρίες δεν έχουν ακόμα παραλάβει το νέο τους αυτοκίνητο. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να προσθέσει κάποιος στο γκαράζ του το τελευταίο δημιούργημα της σουηδικής εταιρίας, καθώς μια Jesko παραγωγής πιάστηκε να κάνει τις τελευταίες δοκιμές λίγο έξω από το εργοστάσιο της εταιρίας, στο Angelholm της Σουηδίας.

To αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε γκρι παστέλ Battle Grey χρώμα, με το κίτρινο που βλέπεις να είναι προστατευτική ταινία για τα μέρη του αυτοκινήτου. Το Jesko έχει γίνει sold out και θα κατασκευαστεί σε μόλις 125 μονάδες, με την σουηδική εταιρία να κατασκευάζει 40 με 50 Jesko ετησίως.

Να θυμίσω ότι το σουηδικό hypercar φορά έναν 5,0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, που αποδίδει 1.600 άλογα με 1.500 Nm ροπής όταν καταναλώνει E85, άλογα ικανά να του δώσουν τελική ταχύτητα 482 χλμ/ώρα (300 μίλια/ώρα). Με χρήση απλής βενζίνης 95 οκτανίων ο κινητήρας αποδίδει 1.280 άλογα, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.420 κιλά.