Επίσημο: Ο Ott Tanak στην M-Sport Ford για το 2023

Σχετικά άρθρα

H M-Sport Ford μόλις ανακοίνωσε ότι ο Ott Tanak υπέγραψε μαζί της συμβόλαιο για το 2023, με τον 35χρονο Εσθονό πρωταθλητή του WRC το 2019 να επιστρέφει στην βρετανική ομάδα μετά από τρεις -μάλλον αποτυχημένες- χρονιές με την Hyundai.

Ο Tanak θα τρέξει και στους 13 αγώνες του ημερολογίου του 2023 και στο δεξί bucket του Puma Hybrid Rally1 θα έχει, ως συνήθως, τον Martin Jarveoja.

Ωστόσο, οι teammates του Εσθονού για τη σεζόν που ξεκινά σε έξι εβδομάδες με το Rally Monte-Carlo δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. O Tanak έκανε το 2011 το ντεμπούτο του σε υποστηρικτική κατηγορία του WRC με ένα αγωνιστικό της M-Sport, κατακτώντας το παρθενικό του βάθρο στο WRC με την ομάδα μόλις 12 μήνες αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...