H Mazda ανανεώνει το Mazda6 και γιορτάζει τα 20 χρόνια του

Σχετικά άρθρα

Η Mazda παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση της ναυαρχίδα της, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στις βελτιωμένες επιδόσεις, στη προσθήκη λειτουργιών υποβοήθησης οδηγού και σε νέες εκδόσεις. Επιπλέον, με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της πρώτης γενιάς Mazda6 (πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάιο του 2002) προσθέσει και την ειδική έκδοση 20th Anniversary.

Αυτή συμπεριλαμβάνει όλα τα στοιχεία που έχουν κάνει το μοντέλο διαχρονικά μοναδικό και διατίθεται μόνο σε 2 δύο χρώματα. Το πρώτο είναι το λευκό Rhodium White Premium και το δεύτερο το κόκκινο Artisan Red Premium χρώμα, ένα ολοκαίνουργιο χρώμα διαθέσιμο για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο Mazda6 20th Anniversary Edition. Αυτό είναι το τέταρτο χρώμα που παράγει η Mazda με την μεθοδολογία Takuminuri.

Η επετειακή έκδοση ξεχωρίζει για το εσωτερικό της που περιλαμβάνει επένδυση με δερμάτινα ταμπά καθίσματα Nappa, προσκέφαλο μπροστινού καθίσματος με ανάγλυφο λογότυπο 20ης επετείου και ταμπλό με καφέ ματ φινίρισμα. Εξωτερικά διακρίνεται για το ανάγλυφο λογότυπο της επετειακής έκδοσης στο μπροστινό φτερό, την επιβλητική ασημί μάσκα και τις ασημί ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Εκτός από την επετειακή έκδοση, το ανανεωμένο Mazda6 προσφέρεται στις εκδόσεις Homura και Takumi. Η πρώτη διακρίνεται για τη μαύρη μάσκα, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 19″, τα μαύρα καλύμματα καθρεφτών, τις μαύρες σχάρες οροφής στην έκδοση Wagon και τις μπορντό δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις, τονίζοντας περαιτέρω τον σπορ χαρακτήρα του Mazda6.

Στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Takumi συναντάμε ηλιοροφή, μαύρα δερμάτινα εσωτερικά καθίσματα, μεταλλικά διακοσμητικά, εμπρός γρίλια Gunmetal , ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη χωρίς πλαίσιο και διακριτικό εσωτερικό LED φωτισμό.

Αναλυτικός τιμοκατάλογος

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας, προστίθεται η νέα λειτουργία υποβοήθησης οδήγησης Cruising and Traffic Support, οι λειτουργίες ελέγχου προόδου και υποβοήθησης οδήγησης που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης του οδηγού κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση ή σε άλλες περιπτώσεις. Τέλος, το ασύρματο Apple CarPlay και η ασύρματη φόρτιση smartphone αποτελούν επιπλέον νέα χαρακτηριστικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...