Η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato αποκαλύπτεται

Σχετικά άρθρα

H Zagato και η Alfa Romeo έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Giulia SWB Zagato, ενός νέου σπορ μοντέλου περιορισμένης παραγωγής βασισμένο στη Giulia που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2023 και θα έχει κοντύτερο μεταξόνιο από αυτή,

Το όνομα του αυτοκινήτου είναι μια αναφορά στην Alfa Romeo Giulietta Sprint Zagato, η οποία ήταν ο πνευματικός πατέρας της Alfa Romeo SZ. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato διαθέτει νέο σώμα, νέα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια, carbon μέρη και στο εσωτερικό συναντάμε carbon bucket καθίσματα και roll cage.

Η κυκλοφορία του σπορ μοντέλου περιορισμένης παραγωγής θα γίνει κάποια στιγμή το επόμενο έτος και θα φέρει τον V6 2,9-λίτρων κινητήρα της Giulia Quadrifoglio που αναμένεται να παράγει περισσότερα από 540 άλογα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, έχει επιβεβαιώσει ότι το μοντέλο θα είναι πολύ συναρπαστικό, πολύ ακριβό και πολύ επιλεκτικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...