Η Alfa Romeo αναπτύσσει νέο supercar

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Alfa Romeo, o Jean-Philippe Imparato, δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό η εταιρία του να ανακοινώνει ένα νέο supercar τον Μάρτιο του 2023, χωρίς όμως να κάνει γνωστές άλλες πληροφορίες γι’αυτό.

Το πιθανότερο είναι να εξοπλίζεται με τον 2.9-λίτρων twin-turbo κινητήρα των Giulia και Stelvio Quadrifoglio, όντας τοποθετημένος πίσω από τα καθίσματα του οδηγού και συνοδηγού. Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και η τιμή του θα είναι αρκετά τσουχτερή.

Να σημειωθεί πως στο πλάνο που είχε παρουσιάσει η Alfa Romeo για την πενταετία 2018-2022 συμπεριλαμβανόταν οι νέες 8C και GTV, αλλά τον Νοέμβριο του 2019 έγινε γνωστό πως ακυρώθηκαν προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες της ιταλικής εταιρίας. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, με την Fiat Chrysler Automobiles να έχει συγχωνευθεί με το PSA Group, δημιουργώντας την Stellantis.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...