Πρόεδρος FIA: Ο Masi δεν ήθελε να μείνει

Σχετικά άρθρα

Ο Mohammed Ben Sulayem ανέλαβε τη θέση του προέδρου της FIA τον Δεκέμβριο του 2021, λίγες ημέρες μετά το τελευταίο GP της F1 εκείνης της σεζόν που σημαδεύτηκε από τις αποφάσεις του τότε διευθυντή αγώνα Michael Masi.

Ο Masi έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος και αφού αντικαταστάθηκε από τους Eduardo Freitas και Niels Wittich, αποχώρησε και από την FIA. Ερωτηθείς για το γιατί ο Masi δεν παρέμεινε στη FIA, ο Ben Sulayem είπε πως η αποχώρησή του δεν ήταν αποκλειστικά δική του απόφαση, αφού ο Masi δεν ήθελε να μείνει στη FIA.

Όπως είπε:

Ήταν επίσης επιλογή του. Του μίλησα στην αρχή. Υπήρξαν ανθρώπινα λάθη και ένιωσα ότι ήθελε απλώς να μην προχωρήσει περισσότερο, εξαιτίας της αντίδρασης που πήρε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τοξικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Του μίλησα και ήταν άδικο και για εκείνον. Η FIA ήταν πάντα υποστηρικτική.

Αυτό είναι το ίδιο πράγμα που συμβαίνει στη Silvia [Bellot, αγωνοδίκης της FIA], και σε μερικά ακόμη μέλη μας, Απειλές. Δέχτηκα και εγώ ορισμένες απειλές, για να αντιστρέψω τα αποτελέσματα, αλλά δεν τις πήρα στα σοβαρά.

Τώρα στεκόμαστε ενάντια στα τοξικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα επηρεάσουν το άθλημά μας. Πιστεύω πολύ ότι αν δεν πάρουμε θέση, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη για το άθλημά μας στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr