Έτσι θα μοιάζει το ανανεωμένο Peugeot 2008

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο έτος η Peugeot θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του 2008 και αυτές οι renderings φωτογραφίες που βασίζονται στις πιο πρόσφατες spy φωτογραφίες, μας δείχνουν το πως θα μοιάζει το μικρό γαλλικό crossover.

Το αυτοκίνητο θα αποκτήσει νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, το νέο λογότυπο της εταιρίας, νέους προφυλακτήρες και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Επίσης θα υπάρχουν νέες ζάντες, νέα διακοσμητικά και μηχανικά θα λάβει νέους ήπιους υβριδικούς PureTech κινητήρες απόδοσης 100 και 130 ίππων που θα συνδυάζονται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το ηλεκτρικό e-2008 θα δεχτεί τις αναβαθμίσεις του e-208, με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 156 άλογα, με τη μεγαλύτερη μπαταρία των 51 kWh να προσφέρει αυτονομία έως 400 χιλιομέτρων.

ΠηγήKolesa.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr