Ο Vin Diesel θέλει τον Robert Downey Jr. στον ρόλο του κακό στην τελευταία Fast and Furious ταινία

Σχετικά άρθρα

Το franchise των ταινιών Fast and Furious ταινία πλησιάζει στο τέλος του, αφού μετά τη προβολή της 10ης ταινίας τον Μάιο, θα γυριστεί η 11η και τελευταία ταινία του.

Η ταινία θα προβληθεί το 2024 και ο Vin Diesel ρωτήθηκε ποιον ηθοποιό θα ήθελε να συμμετέχει στη τελευταία Fast and Furious ταινία, αποκαλύπτοντας πως αυτός δεν είναι άλλος από τον Robert Downey Jr.

Θα ήθελα τον Robert Downey Jr. Xωρίς να σας πω πολλά για το τι θα συμβεί στο μέλλον, υπάρχει ένας χαρακτήρας που είναι η αντίθεση του Dom, που προωθεί την τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτόνομα αυτοκίνητα και η φιλοσοφία του λέει πως αυτά οδηγούν στην ελευθερία. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αυτό είναι το μέλλον και αυτό έρχεται σε άμεση αντίθεση με τη νοοτροπία του Toretto,

είπε ο Diesel, ο οποίος όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με τον Robert Downey Jr., απλώς γρύλισε και είπε με έναν αστείο αλλά απειλητικό τόνο:

Πώς τολμάς να μου κάνεις αυτή την ερώτηση μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους; Έχω περηφάνια και έχω αξιοπρέπεια.

Η συμπρωταγωνίστρια του Diesel, Michelle Rodriguez, με την σειρά της είπε πως θα ήθελε τον Matt Damon.

Ποιος είναι ο τύπος από αυτές τις καταπληκτικές ταινίες Jason Bourne; Ο Matt Damon; Αυτόν θέλω. Matt Damon, θέλεις να πάρεις μέρος σε μια Fast and Furious ταινία; Έλα, έχουμε τέσσερις νικητές των Όσκαρ. Και έχει πάρει και εσύ Όσκαρ. Δεν έχουμε κάποιον άνδρα με Όσκαρ. Μας λείπει ένας άνδρας που έχει κερδίσει το Όσκαρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...