Το πρώτο trailer του Fast X

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες μετά το trailer που είδαμε το καστ των ηθοποιών που συμμετέχουν στο Fast X, την 10η ταινία του franchise Fast and Furious, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου.

Σε αυτό βλέπουμε το βασικό σενάριο της νέας ταινίας, γυρίσματα της οποίας έγιναν στη Ρώμη, στο Λος Άντζελες και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Το Fast X είναι η 10η και προτελευταία ταινία της σειράς, καθώς με το Fast 11 ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών. Στο Fast And Furious 10 θα δούμε το Vin Diesel, μαζί με τους Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Cardi B, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood και Michelle Rodriguez.

Επιπλέον στον ρόλο του κακού θα δούμε τον Jason Momoa, ενώ στη ταινία θα συμμετέχει και η Charlize Theron, η Brie Larson και οι Daniela Melchior και Alan Ritchson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...