Έτσι θα μοιάζει το ανανεωμένο VW Touareg

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες του ανανεωμένου Volkswagen Touareg από το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του μοντέλου, που μας έδειχναν το σχεδιασμό του μεγάλου SUV της γερμανικής εταιρίας. Ωστόσο, αυτές πρακτικά είναι από τα γραφικά του infotainment και δεν ήταν σε καλή ανάλυση.

Έχοντας σαν βάση αυτές, οι γραφίστες του Kolesa ετοίμασαν δύο renderings, που μας δείχνουν με εξαιρετική ακρίβεια την εμφάνιση του facelift της τρίτης γενιάς του Touareg.

Το αυτοκίνητο αποκτά νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και νέα διακοσμητικά. Το πίσω και το μπροστινό μέρος του πολυτελούς SUV έχουν επανασχεδιαστεί, το πλαίσιο έχει αναπτυχθεί περαιτέρω, με τη γερμανική εταιρία να αναφέρει ότι το μοντέλο θα εντυπωσιάζει με τον συνδυασμό άνεσης και επιδόσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στο μπροστινό μέρος θα υπάρχουν τα νέα IQ.Light HD φωτιστικά σώματα, που θα φέρουν 38.400 micro LEDs (19.200 σε κάθε ένα) και μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα, εξασφαλίζοντας σημαντικά μεγαλύτερη φωτεινότητα στο δρόμο. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια LED μπάρα φωτός, που θα ενώνει τα φωτιστικά σώματα μεταξύ τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...