Η Polestar άνοιξε νέο στούντιο σχεδιασμού στο Γκέτεμποργκ

Σχετικά άρθρα

Η Polestar εγκαινίασε το νέο της στούντιο σχεδιασμού στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα πυκνό δάσος δίπλα στην έδρα της μάρκας. Οι εγκαταστάσεις παρέχουν ένα εξειδικευμένο χώρο για έως και 120 μέλη της ομάδας σχεδιασμού, με επικεφαλής τον Maximilian Missoni, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη μοντερνιστική αρχιτεκτονική με την καθαρή, μινιμαλιστική σκανδιναβική αισθητική της μάρκας.

Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 1984 και ήταν μια πρώην εγκατάσταση της Volvo, και είχε σχεδιαστεί από τον Ιταλό Romaldo Giurgola και τον τοπικό αρχιτέκτονα Owe Svard.

Πλέον έχει αναβαθμιστεί πλήρως διατηρώντας τον μοναδικό αρχιτεκτονικό του χαρακτήρα, και περιλαμβάνει έναν εξειδικευμένο εκθεσιακό χώρο, σταθμό εργασίας πηλού, εργαστήριο υλικών και χρωμάτων, αμφιθέατρο και πολλαπλούς χώρους ψηφιακών στούντιο, γραφεία διαχείρισης, αίθουσες εικονικής πραγματικότητας και χώρους συσκέψεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...