O τραγουδιστής των Maroon 5 πέφτει θύμα απάτης για μια σπάνια Maserati του 1971

Σχετικά άρθρα

O Adam Levine, τραγουδιστής και frontman του μουσικού συγκροτήματος Maroon 5, ισχυρίζεται ότι η αντιπροσωπεία πολυτελών και κλασσικών αυτοκινήτων του Rick Cole στο Los Angeles τον κορόιδεψε, καθώς αντάλλαξε δύο κλασικές Ferrari του με Maserati Ghibli 4,9 Spyder του 1971. Ωστόσο, η τελευταία είχε τον ίδιο αριθμό πλαισίου με άλλο ίδιο αυτοκίνητο στην Αγγλία και πιθανότατα η δική του δεν ήταν γνήσια.

Για το λόγο αυτό, ο 43χρονος κατέθεσε μήνυση σε ομοσπονδιακό γραφείο, ώστε αυτή να έχει ισχύ σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής και να έχει δικαιοδοσία να την αναλάβει το FBI, ζητώντας αποζημίωση τουλάχιστον 850.000 δολαρίων ή για να ακυρώσει τη συναλλαγή των 950.000 δολαρίων, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, ο Levine έδωσε μια Ferrari 365 GTC του 1968 και μια Ferrari 365 GTC/4 του 1972 (από τη συλλογή του) στον έμπορο αυτοκινήτων Rick Cole με αντάλλαγμα μια Maserati Ghibli 4,9 Liter Spyder SS του 1971 και επιπλέον 100.000 δολάρια.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ghibli δεν ήταν γνήσια, με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα πιο σπάνια που έχουν φορέσει το λογότυπο της Τρίαινας, με την παραγωγή της να είχε περιοριστεί σε μόλις 45 αυτοκίνητα.

Όταν ο τραγουδιστής προσπάθησε να πουλήσει το αυτοκίνητο στην Autosport Designs, της Νέας Υόρκης, ανακάλυψε ότι η Maserati του δεν ήταν αυθεντική, καθώς οι ιθύνοντες της εν λόγω αντιπροσωπείας τον ενημέρωσαν ότι είχαν πουλήσει ένα ίδιο αυτοκίνητο με τον ίδιο αριθμό πλαισίου (VIN AM115.492.1241) στην Αγγλία πριν από κάποια χρόνια. Επιπλέον, οι ιθύνοντες επικοινώνησαν με τον αγοραστή τους, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η Maserati παραμένει στην κατοχή του, στην Αγγλία.

Ο δικηγόρος του Levine αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο μετέπειτα έλεγχος και η έρευνα αποκάλυψαν ότι το όχημα δεν είναι αυθεντικό και μάλιστα έγινε παραποίηση στον αριθμό πλαισίου. Ο κατηγορούμενος δεν είπε ποτέ τίποτα αποκρύπτοντας αυτές τις πληροφορίες για να πετύχει σημαντική αμοιβή από την πώληση. Όταν αποκαλύφθηκαν όλα, ο Cole αρνήθηκε να ακυρώσει τη συμφωνία ή να πληρώσει στον Levine το ποσό των 850.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...