Ο Lando Norris είπε πως η McLaren χρειάζεται “πολύ περισσότερα” από το πακέτο αναβάθμισης που θα παρουσιάσει στο GP του Μπακού στα τέλη Απριλίου, εάν θέλει να βρίσκεται μέσα στις πρώτες 4 ομάδες. Όπως είπε ο Βρετανός:

Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ένα βήμα στην αποτελεσματικότητα, χρειαζόμαστε περισσότερη κάθετη δύναμη. Πρέπει επίσης να πάμε πιο γρήγορα στις ευθείες. Προφανώς υπάρχει ένα μονοπάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε, και πιστεύω ότι βρίσκουμε σιγά σιγά τον δρόμο μας προς τα εκεί, αλλά χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα.

Δεν είναι μόνο μικρά πράγματα. Χρειαζόμαστε μερικά μεγαλύτερα πράγματα, απλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να τα επιτύχουμε.

Πιστεύω ότι έχουμε πολλά από αυτά που χρειαζόμαστε. Φυσικά, γνωρίζω πως έρχεται η νέα αεροδυναμική σήραγγα, έρχεται ο προσομοιωτής, δύο πράγματα που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά, αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα με αυτά που έχουμε ήδη.

Αυτό που θα έχουμε στο Μπακού θα πρέπει να είναι αυτό με το οποίο να ξεκινάμε τη σεζόν. Εάν θέλεις να είσαι κορυφαία ομάδα, πρέπει να ξεκινάς τη σεζόν με τέτοιου είδους κομμάτια που θα έχουμε στο Μπακού. Αλλά μέχρι τότε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτό που έχουμε τώρα.